Kosár tartalma
  • Az ön kosara üres!
Üzemeltetési szolgáltatás
A TÜSZ a tervezhető egyenletes költséggazdálkodás. A másolati díj a ténylegesen elkészített A/4-es példányok után fizetendő! A megkötött TÜSZ kiterjesztett garanciát biztosít az Önök részére. Szolgáltatás alapja a korrekt elszámolás, mely során ügyfeleink csak a ténylegesen elkészült nyomatok után fizetnek, melyről minden hónapban pontos kimutatást adunk.

A teljes körű Üzemeltetési Szerződés díja tartalmazza: az üzemeltetés összes költségét, a gép komplett és folyamatos karbantartását, folyamatos kellékanyag ellátást, a kopó alkatrészek cseréjét /gyártói előírás szerint/ a kiszállás költségét és munkadíjat, az alkatrész költségeket

A konstrukció előnyei: Jelentős megtakarítás az eseti kiszállás során alkalmazott díjakhoz képest. Jól tervezhető a várható szervizköltség egy adott évre előre. Kényelmes és egyszerű, mert havonta történik az elszámolás,

Előnyöket biztosít szerződéssel nem rendelkező partnerekkel szemben: Gyors kiszállást eredményez, (Hibabejelentés esetén magasabb prioritást élveznek a szerződéssel rendelkező partnereink.) Kedvezményes másolópapír vásárlást tesz lehetővé. Közös érdekünk, hogy a fénymásoló gép folyamatosan, hibamentesen működjön, mert az üzemeltetési díj szerződésben rögzített, és nem nőhet csak azért, mert többször kell kiszállni a berendezéshez. A 12 hónapos időtartam “kiterjesztett garancia időszaknak” tekinthető. Szerződés a 12 hónapnál régebbi (lejárt garanciájú) gépekre is köthető! A Teljes körű üzemeltetési Szerződéssel rendelkező partnerek gépének leterheltségét számítógépes nyilvántartásunk segítségével folyamatosan figyelemmel kísérjük, szükség esetén javaslatot teszünk a gép, géppark cseréjére illetve belső átcsoportosítására.
Az Ön neve:
Telefonszáma:
Mikor hívhatjuk?
Tárgy:
Bérleti szolgáltatás
A bérleti szolgáltatási konstrukció széles körű termékkínálatot biztosít az ügyfelek igényeinek kielégítésére a dokumentumok hatékony előállítás érdekében.

Az irodatechnikai eszközök vásárlása egyre jobban visszaesik és áttolódik bérlettel vegyes üzemeletetés irányába. A tárgyi eszközök bérlettel vegyes üzemeletetése (BTÜSZ) nem mostani keltezésű. Magyarországon a legelterjedtebb területe a külföldről bekerülő használt berendezések kihelyezése. A megbízható, nyomon követhető példányszámú berendezések egyre nehezebben fellelhető, mivel az újonnan bérelt berendezéseket külföldön is egyre többször tovább bérlik. Természetesen az új berendezésre az igények továbbra is megmaradtak Magyarországon, de a berendezések bekerülési ára és azok finanszírozása miatt versenyhátrányban vannak a használt berendezések költségével.

Ezt a piaci szegmenst szeretné az ink4.hu Kft. részben betölteni, ezért mint független márka kereskedő és szerviz kínálunk Önöknek berendezéseket és szolgáltatásokat. A versenyképes árainkat a beszerzési árak, a finanszírozási és üzemeltetési költségek optimalizálásával tudtuk elérni.

Felgyorsult üzleti világunkban az ügyfelek egyre inkább a rugalmas, tényleges használat alapú konstrukciókat részesítik előnyben a merev, lízing alapú bérleti szerződések helyett. Az ink4.hu bérleti szolgáltatása kiváló minőségű, megbízható berendezéseket biztosít a vállalkozásoknak, mely rugalmas alternatíva a hosszú távú lízing konstrukcióra. Az ink4.hu bérleti szolgáltatása testre szabott, gond nélküli megoldás, ami magában foglalja a gyors szállítást és telepítést. Ha szeretne többet megtudni a bérleti szolgáltatásunkról vegye fel velünk a kapcsolatot.

Előnyök

Az ink4.hu bérleti szolgáltatása megoldást nyújt az ügyfeleknek, akik a dokumentum előállítás igényével kell, hogy szembenézzenek. További előnyök: Nincs beruházás Fenntartható készülékek Megfizethető termékportfólió Teljes körű megoldás Papír és kellékanyagok egy helyről
Az Ön neve:
Telefonszáma:
Mikor hívhatjuk?
Tárgy:
Informatikai szolgáltatás
Az ink4.hu bármilyen méretű és típusú szervezetet kiszolgáló rugalmas és átfogó műszaki alapot nyújt egy magasan teljesítő, költséghatékony informatikai infrastruktúra támogatása érdekében. Ügyfeleink számíthatnak ránk IT, kommunikáció, képkezelés és a hálózati eszközök infrastruktúrája területén nyújtott támogatásban. Így még a legnagyobb alkalmazások számára is szakértelmet és innovációt tudunk biztosítani, hogy következetes, proaktív karbantartás és gyors helyi támogatás révén emberi erőforrás segítségével az IT általi hosszú távú stratégiai előnyszerzést szolgáljuk. Az ink4.hu bizonyítottan képes az üzleti tevékenységet támogató technológia javítására, így Ön központi tevékenységeire összpontosíthat, miközben nyugodt lehet afelől, hogy csoportunk elkötelezett az IT infrastruktúra teljesítményének biztosítása mellett, és segít Önnek, hogy befektetéséből a maximális értékre tehessen szert.
Az Ön neve:
Telefonszáma:
Mikor hívhatjuk?
Tárgy: